Spinracing

A Spinracingről néhány szóban...

 A spinracing egy olyan kardió edzésforma, ahol nem csak a láb dolgozik, hanem a teljes testet átmozgató gyakorlatsorokat végzünk tekerés közben. Egy jól felépített spinracing edzéssorozattal fejlesztheted az állóképességed, alakot formálhatsz és a tested koordinációs képességét, egyensúlyérzékét is egy magasabb szintre emelheted. A csoportos zenés edzéseken, ahol a csapat együtt dolgozik, szinte húz magával a lendület. Ha kellőképpen felveszed a spinracing edzések ritmusát, gond nélkül tudsz beilleszkedni egy haladó csoportba, akár teljesen kezdőként is. A party fények és a zene lüktető ritmusa elfeledteti az edzéseken ránk váró munka nehezét és úgy elrepül egy óra kemény edzés, mintha csak néhány perc lett volna. A spinracing órák alatt, nem csak egy átlagos kardió edzést végzel, de közben zsírt égetsz, alakot formálsz, ráadásul  a kardió edzések segítenek a bőrödet is egészségesen tartani, megszépíteni. A folyamatos lábmunka a vérkeringést serkenti, az ellenállás lépcsőzetes növelésével pedig fokozzuk az óra nehézségét és alaposan megdolgoztatjuk az izmainkat. Nem mellékesen, egy órás edzés során, akár 500-700 kalóriát is elégethetünk. 

Az óra menete 3 szakaszból áll! Nagyon fontos és természetesen elengedhetetlen a bemelegítés, ezután következik az óra főrésze, maga az edzés és végül a levezetésképpen könnyed gyakorlatokkal és nyújtással zárjuk a spinracing edzéseinket.

Nem az a cél, hogy túlterheljük magunkat hanem hogy örömünket leljük a mozgásban! Ne felejtsük el, hogy ép testben-ép lélek! Természetesen jó dolog, ha fokozatosan feszegetjük határainkat és mindig picit többet akarunk, de mindezt csakis úgy érhetjük el, ha ügyelünk a részletekre és edzésről-edzésre tesszük minden alkalommal magasabbra a lécet. Kellő kitartással és rendszeres mozgással a határ a csillagos ég!

A zene és a mozgás együtt egy leírhatatlan életérzés! A pozitív energia pedig egyenlő a feltöltődéssel! Lehet ennél jobban eltölteni egy szabad órát?

Gyertek el, foglaljatok időpontot spinracing óráinkra és tekerjünk együtt! 

Lendülj formába velünk!

Spinracing időpontfoglalás és Cardio Indoor Cycling időpontfoglalás telefonon: 06703276932 

e-mailben: spinracing7@gmail.com