Spinracing7club Házirend

Indor Cycling - Spinracing órák és a Spinracing7 club látogatásának alapszabályai

1. Megkérjük a Cardio Indoor Cycling  órákat látogató vendégeinket, hogy lázas, illetve beteg állapotban ne vegyenek részt az órákon, a többi vendég egészségének megőrzése érdekében.

2. A Cardio Indoor Cycling órákon való részvétel feltétele az adott alkalomra foglalt időpont és a megváltott napijegy, illetve bérlet megléte.

3. 14 éven aluli vendégek a Cardio Indoor Cycling órákat kizárólag szülői felügyelettel látogathatják.

4. A Cardio Indoor Cycling órákon való részvétel feltétele a megfelelő öltözet és felszerelés. (Zárt sportcipő, sportnadrág, póló, top, trikó). A teremben utcai ruhában és cipőben tartózkodni szigorúan tilos!

5. Megkérünk minden kedves vendéget, hogy minimum 0,5l folyadékot hozzon magával, lehetőleg sportkupakos műanyag üvegben, vagy kulacsban, illetve kis méretű törölközőt. (Üdítő, sportital vásárlására és törölköző bérlésére a teremben is van lehetőség)

6. Azok a vendégek, akik először vesznek részt Cardio Indoor Cycling , vagy Spinracing órán, kérjük 30 perccel az óra megkezdése előtt érkezzenek, hogy tájékoztatni tudjuk a gépek rendeltetésszerű és biztonságos használatát, illetve beállításait.

7. A Cardio Indoor Cycling teremben tartózkodni kizárólag az instruktor jelenlétében szabad.

8. Szigorúan tilos a Spinracing7club teljes területén a dohányzás, szeszes ital fogyasztása, tiltott doppingszerek használata, minden nemű narkotikumok használata, illetve az ittas bódult állapotban érkezés, itt tartózkodás!!!

9. A tűzesetek megelőzése érdekében a nyílt láng és pirotechnikai eszközök használata tilos!

10. A Spinracing7club teljes területén tilos kép, videó és hangfelvételt készíteni!

11. A mobiltelefonok telefonálásra, üzenetírásra, internetezésre való használata a Cardio Indoor Cycling órák idején tilos!

12. Az adott Cardio Indoor Cycling   és Spinracing órákra foglalt időpontot a kezdés előtt legalább 3 órával lehet lemondani. Az a vendég, aki a foglalást nem mondja le időben és nem jelenik meg az órán, a részvételi díjat köteles megfizetni, illetve a bérletéből egy alkalom levonásra kerül.

13. A házirend bármely pontjának megsértése, vagy be nem tartása esetén az üzemeltetőnek joga van az órán való részvételt megtagadni, illetve a vendéget véglegesen eltiltani a terem és az órák látogatásától!

Köszönjük, hogy figyelmesen elolvastad!

Cardio Indoor Cycling időpontfoglalás, Spinracing időpontfoglalás telefonon: 06703276932, 

e-mailben: spinracing7@gmail.com