Rólunk

Bemutatkozik a Spinracing7 Cardio Indoor Cycling és Spinracing edzőterem, Budapest 7. kerület

A Spinracing7Club nem egy megszokott kombinált fitnessterem. Az országúti kerékpározás, edzőtermi változatára specializálódtunk, így kizárólag Cardio Indoor Cycling és Spinracing edzéseket tartunk. Nagy hangsúlyt fektetünk az edzések minőségére, elhivatott instruktoraink mindenkinek, akár személyre szabottan is segítséget nyújtanak a többiekhez való felzárkózásban, vagy akár az egyéni edzettségi szint fejlesztésében, illetve bármilyen más kérdésben, nehézségben, ami az edzéssel kapcsolatban esetleg felmerül. A Cardio Indoor Cycling és Spinracing órákat úgy építjük fel, hogy mindenki gond nélkül be tudjon csatlakozni, és fokozatosan fel tudjon fejlődni a haladó szintre. Az egyéni fejlődés, erőnlét és forma építés mellett, nálunk nagyon fontos a csapatszellem is, tehát nem csak egyszerűen kardió edzéseket tartunk, de közösséget is építünk. Az emberi kapcsolatok, egymás segítése, az összetartás és kommunikáció, mind olyan elengedhetetlen szerves elemei a sportszellemnek, amik elősegítik az edzések eredményességét. Összefoglalva a szükséges összetevőket: jó hangulat, kellemes társaság és szakszerűen felépített minőségi edzések. Arra törekszünk, hogy ezeket nálunk mind egy helyen megtaláljátok és egy közös egységet alkotva edzésről-edzésre állóképességet növeljünk, formában tartsuk a testet és a lelket és közben egy jó csapatot építsünk.

Szeretettel várunk téged is az edzettségi szintedtől függetlenül! Vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj időpontot Cardio Indoor Cycling , vagy Spinracing óráink valamelyikére!

Cardio Indoor Cycling időpontfoglalás, Spinracing időpontfoglalás telefonon: 06703276932, 

e-mailben: spinracing7@gmail.com

Cardio Indoor Cycling és Spinracing instruktorok

Timi - Spinracing instruktor

Szeretettel köszöntök mindenkit! Engedjétek meg, hogy pár szóban bemutatkozzak! Kis Tímea vagyok, Spinracing instruktor! Nagyjából 5 évvel ezelőtt kezdtem el kardió edzésekkel foglalkozni, ezen belül is a Spinracing az ami hozzám mindig is a legközelebb állt. 2023.-ban lettem és Spinracing instruktor és természetesen, ahogy lennie kell, az életem részévé vált. Az óráimon igazán elememben érzem magam és ezt az életérzést igyekszem átadni azoknak, akik megtisztelnek vele, hogy velem edzenek. Mivel a Spinracing egy sokkal összetettebb, dinamikusabb és egyben változatosabb edzésfajta, ezáltal jobban megmozgat és felszabadít. Mivel a Spinracing7Club egy olyan edzőterem, ahol szabadon kiteljesedhetek és az órákat magam alakíthatom, sokkal többet át tudok adni azoknak, akik velem tartanak. Ha szívesen vennél kardió edzéseket könnyed, laza hangulatban, dinamikus zenére építve, gyere el hozzám és legyél te is a Spinracing csapatom tagja!

Várlak téged is szeretettel a Spinracing óráimon! Keress fel bennünket bármelyik elérhetőségünkön és foglalj időpontot! Amennyiben bármilyen kérdésed lenne a Spinracing órákkal kapcsolatban, üzenetben is felteheted a spinracing7club@gmail.com címen.

Lendülj formába velünk!

Jó sportolást mindenkinek!

Feri - Cardio Indoor Cycling instruktor

Üdvözlök mindenkit! Én Türner Ferenc vagyok, Cardio Indoor Cycling instruktor. Az országúti kerékpározás edzőtermi változata már több, mit 10 éve van jelen az életemben, élő bizonyítéka vagyok annak, hogy ha valaki belekóstol ebbe a Spinracing világába, az jó eséllyel a rabja is lesz. Ebben az esetben a rabságot persze kizárólag jó értelemben véve. Egy kis kihagyás után tértünk vissza Timivel újra és jelenleg együtt vezetjük a Spinracing7Club-ot. Én kizárólag Cardio Indoor Cycling órákat tartok, szem előtt tartva a következőket. A legfontosabb dolog és minden edzés alapja a biztonságos sportolás. Nagy hangsúlyt fektetek a részletekre, az alapos bemelegítésre, a fokozatosságra. A Cardio Indoor Cycling óráim jó hangulatban, csapatszellemben telnek, változatos zenékkel és tudatosan felépítve az éppen aktuális csapat edzettségi szintjéhez úgy, hogy egy teljesen kezdő is bármikor gond nélkül be tudjon csatlakozni. Mindenki külön figyelmet kap, szeretem ha kérdéseket kapok, szívesen segítek bármiben, forduljatok hozzám bizalommal!

Várlak téged is szeretettel a Cardio Indoor Cycling óráimon! Keress fel bennünket bármelyik elérhetőségünkön és foglalj időpontot! Amennyiben bármilyen kérdésed lenne a Cardio Indoor Cycling órákkal kapcsolatban, üzenetben is felteheted a spinracing7@gmail.com címen.

Lendülj formába velünk!

Jó sportolást mindenkinek!