Kettlebell

A Kettlebell edzésről...

Kezdő kettlebell órák hétfőn-szerdán-pénteken a VII. kerületben, a Spinracing7 Club edzőteremben! 

Az első alkalom ingyenes!!!

Ha először jársz nálunk, nem kell fizetned, csak foglalj időpontot, gyere el hozzánk! Várunk szeretettel hétfőn, szerdán, pénteken a 18 órakor kezdődő Kettlebell edzésre! 

Hölgyek és urak is jelentkezhetnek bátran, kortól függetlenül! Ha erőnléti, és egyben alakformáló edzésformát keresel, gyere el és próbáld ki a kettlebellezést, mindenben segítünk, gyorsan bele lehet rázódni! Bejelentkezés minden esetben szükséges!A részletekkel kapcsolatban érdeklődj!

E-mail: kettlebell7ker@gmail.com

Telefon: 06706162873. Viber, whatsapp is!

---------------------------------

A kettlebell edzés a teljes testet átmozgatja, alakot formál és egyben erősít is! A megfelelő súly kiválasztásával és jól felépített kettlebell edzésekkel tökéletes formában tarthatod a tested, közben olyan izmokat erősíthetsz meg, amikről eddig nem is tudtál, hogy létezik. Kardió kerékpáros edzésekkel összekötve pedig garantáltan elégetheted a felesleges zsírt is, így a két edzésformát kombinálva még gyorsabb és látványosabb eredményt érhetsz el. Válaszd kombinált bérletünket és látogasd rendszeresen a kardió kerékpáros és kettlebell edzéseinket is!

A kettlebell edzések időpontja:

Hétfő-szerda-péntek 18h-19-ig


Információ és időpontfoglalás:

E-mail: kettlebell7ker@gmail.com

Telefon: 06706162873.

Viber, whtsapp is!